Geit
Geitenbout met garam masala (12-20)
Gevogelte
Geglaceerde eendenborst (10-20)
Kip madras (10-20)
Kipspiesjes met knoflook en citroen (07-20)
Knapperige citroenkip (07-20)
Knapperige eend met clementines en kumquats (12-20)
Langzaam bereide fazant met zoete aubergine en granaatappel
Pappardelle met eendenlever en gekaramelliseerde ui (07-21)
Piepkuiken met ingelegde citroen, tabouleh en saffraandressing (07-21)
Poulet au mangue (12-20)
Romige kipcurry (07-20)
Romige kip korma (12-20)
Sateh ajam (kipsaté) (07-20)
Surinaams broodje met kippenlevers (07-20)
Hert
Glam-hertenburger (07-21)
Lam
Aziatische lamskoteletten met citroengras (12-20)
Gebraden lamsschouder met knoflook-roomsaus (07-20)
Geglaceerde lamsschouder met knoflookaardappelen (12-20)
Lam-paprikaspies met pistou (07-20)
Lamskebab met yoghurt en munt-knoflookolie (07-20)
Lamsrack met kruidenkorst en gebakken artisjokken (07-21)
Lamsstoof met abrikozen en peterseliecouscous (12-20)
Lamstajine met rozenblaadjes (10-20)
Romige lamscurry met spinazie en cashewnoten (07-20)
Rund
Chili met gehaktballetjes (12-20)
Côte de boeuf met béarnaise en bospeen (07-20)
Côte de boeuf met rozemarijn (12-20)
Entrecote met chimichurri en gekaramelliseerde paprika (07-20)
Entrecote met gegrilde groene asperges en paprikasalsa (12-20)
Geroosterde chimichurri-ribeye met zoete aardappel (12-20)
Jamaicaanse runderpasteitjes (12-20)
Mexicaanse pastaschotel met gestoofd rundvlees (07-21)
Ossenhaas met portsaus en friet (07-21)
Ragù alla bolognese (07-21)
Ribeyesteak met balsamico-sjalotten-saus (12-20)
Runderpastei met bier en merg (12-20)
Varken
Aziatische procureur van de barbecue (12-20)
Cubaanse varkensrollade met bonen en rijst (12-20)
Gebakken gnocchi met tuinbonen, parmaham, ricotta en salie (07-21)
Huevas à la Flamenga – zigeunereieren (10-20)
Karbonades à la Normande (12-20)
Pulled pork (12-20)
Saté babi (12-20)