Geit

Geitenbout met garam masala (12-20)

Gevogelte

Geglaceerde eendenborst (10-20)

Kip madras (10-20)

Kipspiesjes met knoflook en citroen (07-20)

Knapperige citroenkip (07-20)

Knapperige eend met clementines en kumquats (12-20)

Langzaam bereide fazant met zoete aubergine en granaatappel

Pappardelle met eendenlever en gekaramelliseerde ui (07-21)

Piepkuiken met ingelegde citroen, tabouleh en saffraandressing (07-21)

Poulet au mangue (12-20)

Romige kipcurry (07-20)

Romige kip korma (12-20)

Sateh ajam (kipsaté) (07-20)

Surinaams broodje met kippenlevers (07-20)

Hert

Glam-hertenburger (07-21)

Lam

Aziatische lamskoteletten met citroengras (12-20)

Gebraden lamsschouder met knoflook-roomsaus (07-20)

Geglaceerde lamsschouder met knoflookaardappelen (12-20)

Lam-paprikaspies met pistou (07-20)

Lamskebab met yoghurt en munt-knoflookolie (07-20)

Lamsrack met kruidenkorst en gebakken artisjokken (07-21)

Lamsstoof met abrikozen en peterseliecouscous (12-20)

Lamstajine met rozenblaadjes (10-20)

Romige lamscurry met spinazie en cashewnoten (07-20)

Rund

Chili met gehaktballetjes (12-20)

Côte de boeuf met béarnaise en bospeen (07-20)

Côte de boeuf met rozemarijn (12-20)

Entrecote met chimichurri en gekaramelliseerde paprika (07-20)

Entrecote met gegrilde groene asperges en paprikasalsa (12-20)

Geroosterde chimichurri-ribeye met zoete aardappel (12-20)

Jamaicaanse runderpasteitjes (12-20)

Mexicaanse pastaschotel met gestoofd rundvlees (07-21)

Ossenhaas met portsaus en friet (07-21)

Ragù alla bolognese (07-21)

Ribeyesteak met balsamico-sjalotten-saus (12-20)

Runderpastei met bier en merg (12-20)

Varken

Aziatische procureur van de barbecue (12-20)

Cubaanse varkensrollade met bonen en rijst (12-20)

Gebakken gnocchi met tuinbonen, parmaham, ricotta en salie (07-21)

Huevas à la Flamenga – zigeunereieren (10-20)

Karbonades à la Normande (12-20)

Pulled pork (12-20)

Saté babi (12-20)

Varkensgehakt met koriander en vissaus-mie (12-20)