Ga naar inhoud
Zoeken naar...

Eten en drinken, verder nog niks

"Nu al legendarisch" – "Dank u feestelijk" – "Goeienherder"

  • Home
  • Borrelaria
  • Vegetaria
  • Pescetaria
  • Carnetaria
  • Sucretaria
  • Specialitaria
Home Pescetarische gerechten

Pescetarische gerechten

Schaaldieren

Coquilles met een dakje van bladerdeeg (07-20)

Connors mosselen (10-20)

Mosselen in kokoscurry (07-20)

Saffraanmosselen met orzo en tomaat (07-20)

Tamarindegarnalen met zoete sambal (07-20)

Vissen

Bruschetta met gegrilde sardines (10-20)

Escabeche (lang gemarineerde dorade) (07-20)

Gravad lax met bieten en munt (07-20)

Kabeljauw met tomaten ‘en papillotte’ (07-20)

Libanese sayadieh (zeebaars) (12-20)

Salade niçoise met tuinbonen en artisjok (07-20)

Salade van zeeduivel en garnalen (07-20)

Syrische samak harra (roodbaars) (12-20)

Viscakejes met zoete aardappel en gember (07-21)

Zalm met groentecurry (10-20)

Zalmfilet met erwtenmuntsaus (12-20)

© Copyright2025 Eten en drinken, verder nog niks. Alle rechten voorbehouden.Blossem Recipe | Ontwikkeld doorBlossom Thema's.Mogelijk gemaakt door WordPress.