Brood
Rozijnenbrood met citroenvulling (10-20)
IJsjes
Chocolade-amandelijsjes (12-20)
Yoghurt-regenboogijsjes (12-20)
Koek
Kokosboterkoek (07-20)
Mascarpone-kokosmakronen (12-20)
Savoiardi (07-21)
Stroopkoeken (07-20)
Taart
Aardbeien-roomvlaai (12-20)
Amandelpavlova met citroenroom (07-21)
Arretjescake met punt en pistachenoten (07-21)
Bessencheesecake (07-20)
Cake met bloedsinaasappelsiroop (07-21)
Cheesecake met honing (07-20)
Chocolade-kersen-cupcakes (07-20)
Frambozencheesecake (07-21)
Hazelnoottaart met beurre noisette (12-20)
Kersencheesecake met chocoladebodem (07-20)
Kersentaart (07-20)
Kokoscake met citroen-limoensiroop (07-20)
Laagjescake met caramel en chocoladeglazuur (07-20)
Luchtige taart met bessen (12-20)
Mascarpone-schuimtaart met citroen (12-20)
Mascarponetaart met chocoladebodem (07-21)
Meringuetaart met kersen (07-20)
Pavlova met gesuikerde blauwe bessen (12-20)
Pistache-vlierbloesem-limoencake (07-20)
Ricottataartjes met frambozencoulis en viooltjes (10-20)
Schwarzwälder kirschtorte (07-20)
Strooptaart met honingkorst (12-20)
Taart met zomerfruit (07-20)
Toet
Advocaatcrème-brûlée (12-20)
Amaretto sour bars met mascarpone (07-21)
Bevroren roodfruitsmoothie met warme dragonsabayon (12-20)
Cannoli met ricotta-honing-room en gekonfijt fruit (07-21)
Frambozensoep met clotted cream (12-20)
Frambozenvla met schuim (12-20)
Hangop met zomerfruit en siroop (12-20)
Hopjesvla met lobbige slagroom (10-20)
Kardemom-chili-truffels (12-20)
Karnemelk-kokos-pannenkoekjes (07-21)
Kiwibombes (10-20)
Koffiepanna-cotta met caramelsaus (12-20)
Kruisbessen-rozemarijn-compote met kwark (07-20)
Malteser ijstaart (07-20)
Mascarponesoesjes met ahornkaramel (07-21)
Meloengranita met kardemomroom (07-20)
Panna cotta met balsamico (07-21)
Panna cotta met kersensaus (07-21)
Passievruchten-panna cotta (07-21)
Pavlova met Kaapse kruisbessen (12-20)
Puddim de leite (Braziliaanse flan) (07-20)
Semifreddo met amarenakersen (07-21)
Semifreddo met hazelnoot en chocolade (07-21)
Tiramisu in een glas (07-21)
Vanille pannacotta met bosbessensaus (07-20)
Vanille-ricottamousse met citroentijm en granaatappel (07-21)
Zuccotto (07-21)